Snelle verzending
gratis vanaf € 70,-

De beste merken

Niet goed, geld terug

Sparen voor korting

Wanneer je hebt gevonden wat je wilt bestellen, dan is het goed om te weten dat je de betaling in een volledig veilige omgeving kunt voltooien. Na betaling zullen wij je bestelling zo snel mogelijk verwerken en via pakketpost naar je versturen. Doe je dit op werkdagen vóór 16:00 uur, dan heb je jouw bestelling meestal binnen 24 uur (in Nederland) al in huis. Zo hoef je niet lang te wachten en kunnen de pas-sessies van start gaan.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN ?

Bij een bestelling vanaf € 70,- betaal je geen verzendkosten, dit geldt voor alle bestellingen vanuit Nederland. Bij een bestelling onder € 70,- betaal je binnen Nederland € 3,95 aan verzendkosten. 

RUILEN of RETOURNEREN:

Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn of niet bevallen, dan stuur je het zonder problemen binnen 14 dagen weer naar ons terug. Wij verwerken je retour zo snel mogelijk en zullen het retourbedrag direct terugstorten .

Wanneer je iets wilt omruilen of een ander product wilt bestellen, stuur ons dan even een mailtje op info@tschaapje.nl. Het zou fijn zijn als je op dit email-adres ook de  retourzending aanmeldt. 

De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

✓ Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen terugstuurt;
✓ De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden, dus inclusief aangehecht artikelkaartje. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Bij beschadiging kunnen wij kosten in rekening brengen.
✓ De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.

Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost terugsturen. Dit scheelt qua kosten, maar houd er rekening mee dat het dan niet traceerbaar is, in tegenstelling tot pakketpost.

×

Winkelmand