Snelle verzending
gratis vanaf € 70,-

De beste merken

Niet goed, geld terug

Sparen voor korting

In 1990 gestart met een winkel in de gezelligste straat van Barendrecht. De perfecte plaats om dat ene item eens live te bewonderen of lekker door uw handen te laten gaan. Een knusse winkel met de beste merken op een leuke manier gepresenteerd zoals Retour, Indian Blue jeans, Nik & Nik, Geisha, Antony Morato, Lyle & Scott, Levv, Frankie & Liberty, Quapi, Feetje, Gymp etc..

Ook kan je bij ons terecht voor leuke kraamkadootjes, kadobonnen en vele accessoires van o.a. Heppiedie, A little lovely compagny & Bonnie Doon ….

Omdat wij onze service wilden uitbreiden, zijn wij gestart met een online winkel als etalage van onze mooie collectie . Zo kan je thuis op jouw gemak de nieuwste collecties bekijken en eenvoudig vanuit een lekkere stoel die leuke kleertjes bestellen voor de kids. 

Je vindt naast ons uitgebreide aanbod aan online kinderkleding, ook vriendelijke medewerksters die je graag te woord staan en helpen met het maken van de beste keuze. Van persoonlijk stylingadvies tot hulp bij het afronden van je bestelling. Schroom dus vooral niet om ons te vragen!

Oh ja, ook nog wat praktische informatie:

Wij zijn gevestigd op onderstaand adres:

’t Schaapje
Middenbaan 33a
2991 CS Barendrecht


Telefonisch bereikbaar op 0180-622056 (dinsdag t/m vrijdag van 9.30 – 17.30 uur) en per mail op info@tschaapje.nl

‘t Schaapje staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr 73650439.
BTW-nummer: NL135520095B01

 

×

Winkelmand